VOĐENI INOVACIJOM,
INSPIRIRANI PRIRODOM

Kao dio ICL grupe, težimo pružiti vam tehnički najnaprednija specijalna gnojiva i programe ishrane, sjemena za travu, proizvode za zaštitu biljaka i medije za uzgoj kako bi vam pomogli zadovoljiti potrebe travnjaka i održavanja krajobraza modernog doba.

Iznimno smo ponosni na integritet i vrijednost naših dinamičnih proizvoda svjetske klase te na odanu tehničku podršku dostupnu od strane ICL-ovog tima. Kroz tehnologije naših proizvoda, našu kontinuiranu podršku krajnjim kupcima te kroz iTurf integriranog programa za održavanje travnjaka, pružamo najbolju praksu u održavanju i uređenju krajobraza i sigurne zaštite okoliša.

INOVACIJA

Kontinuirano ulažemo u nove proizvode i imamo jedne od najnaprednijih odjela za istraživanje i razvoj u svijetu. Ipak, važna nam je i održivost kako bi pomogli zaštititi okoliš na učinkovit i odgovoran način. Od sirovih materijala do konačnog proizvoda, posvećeni smo proizvodnji najboljih gnojiva, proizvoda za zaštitu biljaka i tehnologija sjemena za travu, uz vrhunsku tehničku podršku. Voditelji za održavanje krajobraza na jednim od svjetski najboljih sportskih površina vjeruju našim tehnologijama u dobivanju najkvalitetnijih travnjaka za sport i rekreaciju.

INSPIRACIJA

Posvećeni smo zelenijem svijetu diljem planeta. Kao svjetski proizvođač specijalnih gnojiva, težimo ispuniti promjenjive potrebe unutar tri glavna segmenta: ukrasno bilje, sportski/golf tereni i vrtovi te specijalne poljoprivredne kulture. Imamo snažan i ujedinjen tim profesionalaca za pružanje vrhunske lokalne podrške. Portfelj proizvoda se konstantno širi te nam je cilj pružiti rješenje za svaku potrebu uzgajivača.

ICL Specialty Fertilizers B.V.
info@icl-sf.com
www.icl-sf.com